VETËM TI JEZUS (A/j)

A                                       F#m7
Unë e vë jetën time tek ti
                                               E
Veç për ty unë kam nevojë
                                                          D
Vij tek ti dhe ti je gjithmonë aty
A                                               F#m7
Në vështirësi veç ty të kërkoj
                                            E
Të vë të parin në çdo gjë
 
Përulem në gjithçka
              D
Veç tek ti 

 

REF

 

A           E         F#m7
     Vetem       Jezus
                            D
Je i vetmi per te cilin jetoj

 

A           E       F#m7
     Vetem       Jezus
                        G             F#m7   D    F#m7    D
Je i vetmi per te cilin jetoj

 

A                                           F#m7
Ti je gjithnjë, gjithnjë pranë
                                               E
Në çdo kohë e në çdo vend
                                                        D
Hiri yt banon kaq thellë tek unë

 

A                                             F#m7
Asnjë herë ti nuk ndryshon
 
                                          E
Je i njëti  përgjithmonë
                                                   D
Dashuria jote kurrë s’mbaron

 

A            E            F#m7
     Vetem       Jezus
                             D
Je i vetmi per te cilin jetoj     4x

 

URA:

A
Ti je e vërteta
 
Rruga dhe jeta
     #m7           E         D       F#m       
Ne ecim ne besimin në ty Zot
    E                         D
Jetojmë vetëm për ty    4x

 

Autore: Joel Houston, Jonathon Douglass

 

UNE NE PORTAT E TIJ

D                   G
Une ne portat e tij
D
Do te hyj me lavderim,
            D      G               A
Ne oboret e tij me adhurim.
          D                         G
Do te them: kjo eshte dita
       D
Qe Zoti e krijoi,
           G                   A                   D
Do t’gezohem sepse ai me ngazelloi.

 

 REF

  D               G     D
Ai me ngazelloi, ai me ngazelloi
G                       A                  D
Do t’gezohem sepse ai me ngazelloi. 2x

UNË MUND TË BËJ GJITHÇKA


C2         m7                  C2 
O Zoti im o shpëtimtar
                      Am7                              F2
Shkëmbi i shpëtimit vendi im i fshehtë
                 E      Am  G
Nuk ka si emir Jezus
F2                     G
Që mund të më shpëtojë

 

C2               Am7                     C2 
Unë jam vendosur mbi k’të shkëmb
                        Am7                            F2
Dhe kurrë nuk do lëvizem
                   G       Am  G    F2
Shpresën e kam vetëm në ty
         G            A  A/C#
O Zot je shpëtimtar

 

 

D2            Bm7                      D2
Lavdërimi yt do të jetë gjithmonë
                 Bm7               G
Dhe fjalën tënde fort e mbaj
                    A            D/A     A      G
Me këngë të re unë do t’lavdëroj
                 A         D/A  A
Me zemër do t’bekoj

 

D2              Bm7           D2
Më mbushe jetën me gëzim
                 Bm7                G
Dhe veç në ty gjej kënaqësi
 
                    A            D/A    A            G
Me këngë të re un do të lavdëroj
                 A            D/A   A
Me zemer do të bekoj

 

URA

               Bm7    A       G
Kur jam i dobët më forcon
D/F#            G      Bm7     A
Dhe në mungesë ti jep bollëk
               Bm7   A           G
Për hir të emrit tënd të shenjtë

 

REF

      A

Unë mund të bëj gjithçka
Me krishtin që më forcon
 

 

Autore: Darlene Zschech

 

 

 

 

 

 

 

UNE DO TE THUR LAVDE

 

Em9     Am                                                D/A      G/B
Ati im tani e ndjej  si munda une te egzizstoj
       C2             Am           D/A               B7
Pa  te te njohur  ty o  Zot   dhe vullnetin tend
Em9                     Am            D/A            G/B
Por une tani  jam  femija yt dhe ne familjen tende jam
        C2                       Am/E
Dhe  une me frike nuk do te kem
     D           B7/D#
Se ati im ti je prane meje

 

 REF

Em           Am/E  
Une do te         thur lavde 
D/F#    G       D/F#
Une do te thur lavde
C2/E        Am/E
Une do te thur lavde
D           B7/D#
Ne perjetesi
D           E
Ne perjetesi

 

 

 

Ty Të Kam Forcë

 

F                  C                    Dm
Ty të kam forcë në dobësi
                  F                 Bb
Ty të kërkoj thesari im
                F        C     F  C
Ti je gjithçka për mua

 

F                     C                        Dm
O Zot të kërkoj unë Ty si perlë
                      F                      Bb
Nëse dorëzohem jam i marrë
                 F       C      Bb   F
Ti je gjithçka për mua 

 

            F   C   Dm   F           Bb          F  C    F  C

Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
            F   C   Dm   F           Bb          F  C   Bb  F
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë

 

F                  C                    Dm
More në kryq mëkatin tim
                  F                 Bb
Dhe u ringjalle përsëri
                F        C     F  C
Ti je gjithçka për mua

 

 

F                     C                        Dm
Kur bie poshtë Ti lart më ngre
                  F                       Bb
Kur etje kam Ti ujë më jep
                 F       C      Bb   F
Ti je gjithçka për mua

Ti je Zoti im

G                D
O Zot ,Ti je Zoti im
        C                                           G
Dhe unë gjithmonë do të lëvdoj    (2X)
  

Em                                               D
Do të kërkoj Ty cdo mëngjes
                          C                                 Am     C
Dhe do të mësoj të ec në rrugën Tënde
         G                                   D
Dhe hap pas hapi më drejto
             C                                    G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 

                                        D
Gjithmonë Ty do të ndjek
            C                               Am    C
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
           G                                 D
Dhe hap pas hapi më drejto
           C                                   G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 

Ti je Zot i këtij Qyteti / God of this City

Bb
Ti je Zot i k’tij qyteti
F/A

Ti je Mbret mbi k’të popull
Gm7          D#

Perëndi i këtij kombi…Ti je
                              Bb

Ti je dritë në errësirë
                                F/A
Ti je shpresë për t’pashpresët
Gm7          D#

Paqja e t’shqet’suarve…Ti je

 

Gm7     F/A   D#
S’ka asnjë si Ti Zot
Gm7     F/A    D#         F
S’ka asnjë si Ti Zot

 

Ref:  D#

Se gjëra më të m’dha po vijnë
F                                                           Bb  F/A  D#
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojë ky qytet
   D#
Gjëra më të m’dha po vijnë

         F                                                     Bb
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojmë këtu

 

Autore: Boyd, Aaron
McCann, Andrew
Jordan, Ian
Comfort, Peter
Kernoghan, Peter
Bleakley, Richard


Tek unë mbretëro (Lord reing in me)

 

C             G    Gsus    F             G          C         
          Përmbi tokën mbarë Ti mbretëron
             G   Gsus   F                  G         Am
          Mbi rrëket në mal muzgun që mbulon
           G  Gsus  F             G        Dm7
          Gjëja që kërkoj dhe çfarë dua
                    F                          G    F/G       C
          Është në mua prapë të mbretërosh
 

 

                      G    C/E  F       G   Gsus     C
             Tek unë mbretëro     Ti me fuqi
                G          C/E   F                       G        Am7
          Në më t’errëtën orën mbi çdo ëndërrim
              G          F         G           F      Dm7
          Gjithshka që jam të ka Ty Zot
                F                 G   F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
                                                                             Csus   G      F2maj7            Csus

                                                                | / / / / | / / / / | / / / / |

 

C              G          Gsus4    F              G             C
          Përmbi çdo mendim    dhe përmbi çdo fjalë
               G     Gsus4    F       G         Am7
          Të jem pasqyrim i Zotit tim të gjallë
                 G    Gsus4  F                G   Gsus4    Dm7
          Unë s’të krahasoj         me asgjë mbi     tokë
                F                G    F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
 

 

 

 

Vineyard, Brenton Brown

Të Shkojmë Ta Adhurojmë

                  G2
Të shkojmë ta adhurojmë
                                               Dsus
Të shkojmë ta adhurojmë
              C2                       Dsus    G2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Dsus     G    

Jezusin Zot

 

              E2
Të shkojmë ta adhurojmë
                                               Bsus
Të shkojmë ta adhurojmë
              A2                       Bsus    E2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Bsus     E    

Jezusin Zot

 

              D2
Të shkojmë ta adhurojmë

                                               Asus
Të shkojmë ta adhurojmë
              G2                       Asus    D2
Të shkojmë ta adhurojmë
        Asus     D    

Jezusin Zot

 

 

Te Falenderoj

G                                       Em
Më ke marr’ në krahët e tu
D                                  C
Dhe më dhe Ti shpëtimin
Em                          C                               D
Dashurinë tënde derdhe në zemrën time

 

Nuk di si t’falenderoj
Për cfarë Ti po bën për mua
Tani un’ mund të të jap këngën time.

 

Rref

                     G           D     Am        Em
Dhe une të falenderoj, falenderoj,
G             D     C
Falenderoj o Zot (Jezus)

Dhe në kryq dhe jetën tënde
Dorëzove gjithcka atje
Dhe me vdekjen tënde jete Ti na dhe
Përmes gjakut tënd kam hyrë
Para fronit qiellor
I sigurt dal para teje dhe t’adhuroj