MBRET I GJITHËSISË / King of Majesty

                   

INTRO  A     D     E      D

 

A

Ti e di se të dua

F#m

Ti e di sa shumë dua

   E

Ty o zot të njoh,

 D                         A      D       E      D

 Dhe të të  përjetoj

 

 

A

K’to fjalë janë nga zemra

F#m

Dhe thonë të vertetën

   G

Për ty do të jetoj

 D                        A     D       E      D

 Dhe ty do të bekoj

 

URA

 

D            E

Mbret i gjithësisë

                                    F#m

Unë kam një dëshirë

          E        F#m                        D

Dua t’jem me   ty   o    Zot

          E        F#m                        D

Dua t’jem me   ty   o    Zot

 

REFRENI

 A       D        E    D    A     F#m     E    D

Jezus ti je shpëtimtari im

                 A              D                 E

Dhe gjithmonë unë o Zot do t’këndoj

         D                 A         F#m          E         D

Lavdërime për ty

 

Autor: Marty Sampson, 2001 Hillsongs

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s