Mbi Gjithçka / (Above all)

G                       C    D                            G
Mbi gjithë fuqitë    përmbi çdo mbret
C                 D                         G
Mbi gjithë natyrën dhe gjithë krijesat mbarë
D/F#                Em                     D               C     G/B
Mbi gjithë urtësinë dhe rrugët e njeriut
Am              Am/G              D/F#
Para gjithë krijimit ishe Ti

 

C        D                         G
Përmbi çdo mbretëri   përmbi çdo fron
C                          G

Përmbi gjithçka që bota e ka parë

D/F#                      Em              D                     C     G/B
Mbi gjithë pasuritë, thesaret e kësaj bote
Am               Am/G               B7/F#

Ti je me i çmuar se cdo gjë

 

 

G C        D/F#                 G
Kryqëzuar, varrosur pas një guri
C          D/F#             G
Jetoi të vdesë, mohuar në vetmi
D/F#         Em      D                         C       G/B

Si një lule, i hedhur dhe i shkelur
Am7   G                         C       D
Fajin tim pagoi,     për mua mendoi
G
Mbi gjithçka
Autor: Paul Baloche/Lenny LeBlanc/ Integrity music

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s