Kjo bote kerkon

Em                                  D/F#
Kjo bote kerkon per nje hero sot
Am7                                         Em     D/F#
Por me te madhin njohim ne
Em                         D/F#                G
I plotfuqishmi, Mbret mbi mbreter
Am                              Em
Sundimtari i kombeve
Am                                     Em
I cili mori trajt’ sherb’tori
Am                C/G                             D/F#      Em  D
Dhe vdiq qe ne te gjejme shpetim

 

 

G
Ne e shpallim qarte
D
Therrasim me ze t’lart
Am  Em          D
Ai eshte kampioni, fitimtar (2X)
Em                      D/F#          G
I plotfuqishmi eshte heroi
Am                                                Em         D/F#
Nga zgjedh’ e vdekjes na cliroi
Em                       D/F#       G
Me Jezusin ne s’kemi frike me
Am                        Em
Djalli iken para Tij
Am                                              Em
Drita e Tij do shndris’ mbi kombe
Am                         C/G             D/F#    Em  D
Me shtate drejt’sie do te vije

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s