Këtu në k’të vend

G      Dsus      C2
Këtu në k’të vend
G             Dsus    Am7
Unë përulem nën kryqin Tënd
G   Dsus   C2
Ti jetën dhe
G    Dsus  Am7
Dhe më tregove dashurinë

REF

C2                     G     D
Dëshiroj të të dua Ty
Em                 C2
Me gjithë zemrën time
G    D  Em C2
Mësomë të të dua Ty Jezus
G   D
Dëshiroj të të dua Ty
Em                C2
Me gjithë zemrën time
G  Dsus
Mësomë të të dua Ty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s