Kënga E Zbulesës

 

D2                           Am7          C2
I denjë është qengji që u ther
                                        G    D2
I shenjtë, i shenjtë është Ai
                                Am7             C2                             G
Këndojmë një këngë të re Atij që mbretëron plot mëshirë

 

Ref.
D2                                        Am7                                              C2
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë është Zoti Perëndia
                                          G
Që ishte, është dhe do të jetë
D2                                  Am7                                           C2
Këndoj me gjithë krijmin “Lavdi Mbretit tonë
                                         G
Ti je gjithçka që kam dhe do t’admiroj Ty“

 

D2                 Am7                              C2
Veshur me ylber plot ngjyra
                        G
Me gjëmime dhe vetëtima
D2                                   Am7                                 C2
Bekim, nder, pushtet dhe fuqi edhe lavdi
                                  
Për Ty o mbret i mençur
D2                   Am7                         C2
Jam i shtangur, i mahnitur
                         G           D2
Kur përmendet emri Yt
 

 

                                         Am7                                                    C2
Jezus, emri Yt është forcë, frymë dhe ujë i gjallë
                                  G
Një mister dhe mrekulli

 

 

Autor: Jennie Lee Riddle, CCLI 4447960

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s