Kadosh, Kadosh, Kadosh / Holy Holy Holy

Am         Dm       Am
Kadosh, kadosh, kadosh
Am         Dm       Am
Kadosh, kadosh, kadosh
G           Em         Am
Adonai, Elohim, Tz’va’ot
G           Em        Am
Adonai, Elohim, Tz’va’ot
A       G         D            A
Asher hayah V’hoveh v’yavo
A       G        D             A
Asher hayah V’hoveh v’yavo

 

 

I shenjte I shenjte I shenjte, I shenjte I shenjte I shenjte
Eshte Zoti Perendi plotfuqishem
Ishte, dhe eshte, dhe do te vije

Karen Davis, CCLI 570531

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s