Jam i Falur

 

E/G#           A        Bsus                    B
Jam i falur sepse Ti u braktise
E/G#                A        Bsus                  B
Jam i pranuar, dënimin more Ti
E/G#                A
Dhe tani jam i lirë
Bsus                          B
Tek unë është fryma jote
A          B                           E
Sepse Ti vdiqe, u ngjalle prapë

Refreni:

E2                                 A
Shih ç’dashuri! Si ka mund’si?
E/G#                                       Bsus     B
Për mua vdiqe, mbreti im
E2                                          A
Shih ç’dashuri, është e vërtetë

E/G#                                            Bsus    B
Dhe kam gëzim të të nderoj
A        B                         E
Në çdo gjë bëj,     dua të t’nderoj

 

Ura:

E2    A/E      E2          A/E      E2
Mbreti im je, mbreti im je

 

Autor: Billy James Foote, CCLI # 2456623

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s