Nuk Prite Ti Që Unë

G                                     C
Nuk prite ti që unë të vij tek ti
D                 C        G  C  D
Por nga qielli zbrite si njeri
G                                                C
Nuk prite ti që unë të të thërrisja ty
D               C                    G
Por dëgjova zërin tënd më thirri

 

REFRENI

Am                             D       C     G
Të jam përherë mirënjohës, ty Zot
Am                             D           C      G
Të jam përherë mirënjohës kryqit tënd
Am                             D      Bm   Em
Të jam përherë mirënjohës, ty Zot
A                Am          C        D    G
Erdhe ti të më gjesh e t’më shpëtosh

Ne Vijme Ne Pranin Tende / Father of Creation

E

Ne vijmë në praninë tënde
           F#m                    B
Një këngë Ty të këndojmë
          F#m                    B
Një këngë lavdrimi, nderi
                A            E/G# F#m  E   A
Për gjithçka ke bërë për ne
 
         E
Një jetë plot vlerë na dhe
        F#m            B
Në dashuri me Ty
     F#m              B
Tani dua të kthej Ty
                       A        E/G# F# E   B/D#
Gjithë lavdërimet përsëri
 

           C#m                              G#m
Ti je Ati i krijimit qengji i gjallë i Perëndisë
       A                                    E
Je Ai që atë ditë varrin tënd të zbrazur le
 B/D#    C#m                              G#m
Dhe ti bijtë e tu çliron me liri dhe dashuri
                        A                              B
Unë mund te ec me Ty për çdo natë e për cdo ditë

 

 

Autor: Robert Eastwood

 

NE TË ADHUROJMË

 

E                A        B
Më i madhi ti je o Zot
                E       G#m  C#m
Në botën mba—-a—-rë
                      A
Për mbi gjith’ emrat
          B      E
Është emri yt

 

 

Ne të adhurojmë
          B
Ne të adhurojmë
          A
Ne të adhurojmë
 
    E
O Zot

 

Në Krishtin Veç/ In Christ alone

         G            D              G         A
Në Krishtin veç shpresën e gjej
D/F#       G                 A         D
Dritë e kam forcë edhe këngë
         G            D                  G   A
Ky shkëmb i fortë, themeli im
          D/F#        G                 A         D
Qëndron në stuhi, zjarr dhe thatësirë

 

Ref:

           D/F#     G       D/F#         A
Shih ç’dashuri, paqe pa fund
          D/F#     G       D/F#         A
Që frikën nxjerr e lodhjen zhduk
               G     D               G         A
Ngushëllimi im, gjithçka që kam
D/F#         G          A            D
Në dashurinë e tij qëndroj

 

 

         G            D              G         A
Në Krishtin veç që mori n’mish
D/F#       G                 A         D
Gjithë plotësinë e Perëndisë
         G            D           G         A
Prej dashurisë, dhuratë e drejtë
           D/F#    G    A         D
*Gozhduar nga ata që desh

 

 

Ref:

     D/F#    G           D/F#       A
Në atë kryq ku Qengji vdiq
   D/F#    G         D/F#      A
Ati qiellor pa me gëzim
        G     D               G      A
Se çdo mëkat në të u hodh
D/F#         G          A          D
Jezusi vdiq që unë t’jetoj
 

      G     D         G         A
Trupi i tij u shtri përdhe
D/F#       G             A            D
Drita e botës u ther për ne
    G       D      G         A
Triumfues, lavdiplotë
          D/F#        G            A         D
*Prej varrit u ngrit dhe u ringjall
 
 

Ref:

     D/F#   G   D/F#       A

N’fitore sot ai qëndron
       D/F#   G      D/F#      A
Mallkimi në mua s’ka forcë
         G       D      G      A
Unë jam i tij, i imi është
D/F#             G               A         D
Unë jam i blerë me gjak të tij
 

Autor: Keith Getty

Në Emrin e Jezusit Përulem

C                     Fmaj7               C        Fmaj7

Në emrin e Jezusit përulem

C                          Fmaj7                          C           Fmaj7

Emrin mbi të gjithë emrat unë adhuroj

Am                  Fmaj7

Në emrin e Jezusit  (3X)

C       Fmaj        C         Fmaj7

Përulem,          përulem

G              C

O Zot, unë vij

G                F         C

Dhe ty të jap lavdërim

G             Em      Am          G         F

O Zot, sa i bukur je, pa krahasim

G          C    Fmaj7                C

Të adhuroj,         të adhuroj

C                     Fmaj7               C        Fmaj7

Tek kryqi i Golgotës përulem

C                       Fmaj7                      C           Fmaj7

Atje ku vdiq Jezusi unë adhuroj

Am                  Fmaj7      Am                  Fmaj7

Tek kryqi i Golgotës, atje ky vdiq Jezusi

Am                  Fmaj7

Tek kryqi i Golgotës

C      Fmaj       C         Fmaj7

Përulem,           përulem

C                     Fmaj7                     C        Fmaj7

Tek froni i mbretit tim përulem

C                         Fmaj7                      C           Fmaj7

Tek këmbët e Jezusit unë adhuroj

Am                  Fmaj7           Am                        Fmaj7

Tek froni i mbretit tim, tek këmbët e Jezusit

Am                  Fmaj7

Tek froni i mbretit tim,

C      Fmaj       C         Fmaj7

Përulem,          përulem

Casey Corum/ Vineyard

NE DO TË NGREJMË JEZUSIN LART

 

 

E                   B                  C#m

Ne duam të ngrejmë jezusin lart

                 A          B             E

Si një flamur mbi kombin tonë

                          B                    C#m

Që njerëzit të shohin e të kuptojnë

              A          B          E

Se veç tek ai ka falje

 

 

                            B                               C#m

Ne do të ngrejmë,     ne do të ngrejmë

                    A                B            E

Ne do të ngrejmë Jezus krishtin lart (2x)

 

 

              B                 C#m

Hap pas hapi përparojmë

              B                    A

Pak nga pak ne do t’fitojmë

           B                                 C#m

Lutja jonë është armë e fuqishme

                     A                   B

Fortesat e djallit po bien poshtë, poshtë…

Autor: Doug Horley

 

 

Ne besojmë në t’fuqishmin Atë

G                                         D

Ne besojmë në t’fuqishmin Atë

C                                      G

Ne besojmë në të vetmin Bir

G                                         D

Ne besojmë në Frymën e Shenjtë

C                                  D

Ne besojmë se ne jemi një

Ndrysho Zemrën Time

C                             F    G                        C
Ndrysho zemrën time, bëje të vërtetë
C                             F    G                      C
Ndrysho zemrën time, bëje si ti vetë     (2X)

 

REFRENI

E                Am   F      G          C
Ti je poçari unë jam argjilë
E                    Am
Më bëj si Ti Zot
D                          G
Veç këtë kërkoj

 

Autor; Eddie Espinosa

NDIZ ZJARRIN PRAPË/ Light the fire again

E                        B  
Mos ler të fikem Zot
           F#m                   A                        E
Ndaj të thërras, ndize zjarrin prapë
E               B
Vizioni të mos vdesë
         F#m                   A                         E
Unë të thërras, ndize zjarrin prapë

 

E                   B
Zemrën, jetën m’i njeh
          F#m                    A                        E
Ndaj të thërras, ndize zjarrin prapë
E                 B
O Zot disiplinomë
F#m                            A                         E
Unë të thërras, ndize zjarrin prapë

 

F#m                         C#m
Jam këtu të blej ar
                            B
Pastruar në zjarr
A  
I varfër, qyqar
       E                                   B
I verbër, mjeran unë vij
                               D     A
M’vish me të bardhë
                         B
që turp unë të mos kem
A                      E 
Zot ndize zjarrin prapë

 

Autor: Brian Doersken

Mësona të të nderojmë

E
Mësona o zot që ditët t’shfrytëzojmë
E
Të jemi të urtë në gjithçka
A
Që themi dhe bëjmë
B                            E
Mesona ty te nderojme

Forcona o zot që ne të dëshmojmë
Për veprat e tua
Mëshirën dhe dashurinë
Mësona të të nderojmë
A                        E
Dhe do të lavdërojmë o zot      (4X)