HALELUJA SEPSE ZOTI YNË

E5                    A2
Haleluja sepse Zoti ynë
          E2           B
Me fuqi mbretëron              (2X)

 

 REFRENI

    E5             A         B
I madh është ai që është mbret
G#m    A            F#
Mbi mbret edhe zot mbi zot
           B             E5
Ai është madhështor (2X)

HALELUJA SEPSE ZOTI PERENDI

 

E                        A             E
Haleluja sepse Zoti Perendi
               B7               E
I gjithe pushtetshmi mbreteron              (2X)

 
REFRENI
 

             A                           E
Le te gezohemi me ngazellim
        F#m                           B7
E te lavderojme Perendine

Hajde Hajde

Em            G              Am      B7         Em            G                         B7
Na ka krijuar një Zot besnik, Ai mbretëron me madhështi
Em                      G       Am                  B7        
Prandaj ne themi eja le të festojmë, I madh është Zoti ynë

REFRENI

Em
Hajde, Hajde! Të lavd`rojmë Jezusin
D
Eja eja! Në prezencën e Tij
Em                                                       D
Do t’lartësojmë Ty sepse Ti je  Zoti mrekullueshmi
C    D                 C     D
Edhe Ti sundon Mbi të gji–thë, mbi të gji–thë
Em
Hajde hajde

 

Em                    G       Am             B7        
Në sofrën e Tij    Ai na ka thirrur
 Em            G                         B7
Ai të ka thirrur edhe ty
 Em                      G       Am                  B7        
Prandaj ne themi eja le të festojmë
Të gëzojmë në përjet`si!

Gozhdet ne Duart

G
Gozhdët në duart
Em
Gozhdët në këmbë
C                               D
M`tregojnë se sa më doje
G                          Em
Gjëmbat në ballë m`tregojnë se sa
C                               D
Turp ti ke marrë t`më doje

 

Refreni

G            Em
Dhe kur qiejt të kalojnë
G                  Em
Gjithë vurratat do m`kujtojnë
G                     C
Dhe përherë ato do m`thonë
D
Se sa shumë me doje

Ndaj une dua t`them….

 

G                             Em
Dashuria përherë, zemra ime përherë,
C                             D
Jeta ime përherë të takojnë  (2x)

Autor:Gene Pietrini CCLI – 2490768

GJITHÇKA PER TY

INTRO   G    A/C#    D     G/B     A/C#      D

 

G                   A/C#                 D
PËR DASHURINË QË ZOTI KISH
G                  A/C#             Bm
DHA BIRIN E TIJ JEZUS KRISHT
G                   A/C#       Bm    G       A/C#                 D
PËR DASHURINË AI VDIQ,  PËR DASHURI U NGJALL
                           A/C#                              Bm
OH SA HERË O ZOT UNË TË KAM LËNDUAR
                                 G                                     D
POR PRAPË TI MË FAL, KUR UNË TA KËRKOJ
A/C#                                Bm              
DHE SA HERË O ZOT UNË TY TË KAM THËNË
G
MË MERR TI PRANË

REFRENI

A                                      E/G#         F#m
GJITHÇKA KAM NEVOJË JE TI
                                        D
JE FILLIMI DHE MBARIMI

 

G                       A/C#                               D
PER DASHURINE UNE DO T`KENDOJ
G                         A/C#                     Bm
BASHKE ME ENGJEJT QE LAVDROJNE
G                        A/C#              A/C#   
PERHERE O ZOT TI JE I SHENJTE
G            A/C#                  Bm
TI JE MBRETI IM PERJETE

 

D                           E/G#       A

PËR DASHURINË AI U LUT
 D              E/G#                      A
AT U BËFTË VULLNETI YT
D              E/G#                               A
SE ATA S’DINË CFARË BËJNË
D                E/G#                        F#m9
KRYQI IM T’I AFROJË  NË TY,   NË TY,
              E
NË TY, NË TY.
Autore: Mia Fieldes CLLI- 4455220

GJITHE QIELLI SHPALL

 
A2               E/G#         D/F#    E/G#
GJITHE QIELLI SHP——-ALL
D/A             A2                   D                A2
LAVDINE E ZOTIT TONE TE GJALLE
A2            E/G#         D/F#       E/G#
KUSH MUND TE FLA——ASE
                                  D/A      A2                  D             A2
PER BUKURINE E ZOTIT TONE

 

A2          E/G#    D/F#          E/G#
UNE DO TE SHPA—–ALL
D/A              A2        D               A2
LAVDINE E ZOTIT TONE TE GJALLE
A2       E/G#      D/F#          E/G#      
QE U    BE FLI——-I
                                    D/A      A2
TE ME PAJTOJE ME PERENDINE

 

REFREN
A2                                       D   E
GJITHMONE TI DO TE JE–SH
                 E/G#           A2     C#m/G#    F#
I VETMI QENGJ MBI FRO—————ON
E/G#   D/A        E/G#  
UNE PARA TEJE ULE—-EM
                                A2
DHE TY TE ADHUROJ

Autor: Noel & Tricia Richards, CCLI – 120556

Gjithë Nderi, Lavdia, Pushteti

Strofa

Em                      C            Am          Em  D/E
Gjithë nderi, lavdia, pushteti për Ty

Em                       C             Am        Em
Gjithë nderi, lavdia, pushteti për Ty

 Ref

            D              Em
Atë i Shenjtë të adhurojmë
                   D/F#             G   B
I Shtrenjti Jezus, Shpëtimtar
              C                D/C
Frymë e Shenjtë të presim Ty
              C                D/C
Frymë e Shenjtë të presim Ty
             Am Am/G    Em/D    D
Frymë e Shenjtë të presim Ty

         Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr
         Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr
 Em D/E    C/E  D/E
Për zjarr, për zjarr

Autor: Marcia & Robert Lopez, CLLI 2251220

GJAKU I JEZUSIT

D                   G     D
GJAKU I JEZUSIT,
      A                D
GJAKU I JEZUSIT

D                 G   D  Bm
GJAKU I JEZUSIT
                G            A                 D
 NGA ÇDO MËKAT PASTRON   (2X)

 

(MODULIM ne E)    A    B

E                   A     E
GJAKU I JEZUSIT,
      B                E
GJAKU I JEZUSIT
 
E                 A   E  C#m
GJAKU I JEZUSIT
                A            B                 E
 NGA ÇDO MËKAT PASTRON   (2X)

Fryme e Shenjte sa te dua

 

D                                 G
Fryme e shenjte sa te dua
A                                                 D
Fryme e shenjte ti mbushma shpirtin
G
Fryme e shenjte ti merr kontrollin
A                                     D
Fryme e shenjte me drejto

G                                   D
Ty t’kam force kur vet une jam I dobet
G                                     D
Ty t’kam mik perkrahe te kam gjithmone
G      Bm                D
Ti je paqe pertej cdo kuptimi
A
Ti mbreteron tek une sot
Author: Peter Brooks, Stuart Townend & Kate Simmonds
Copyright(C) 2002 Thankyou Music

Falendero Zotin/Forever

G

Falendero Zotin, Mbretin tonë

Përjetë dashuria e Tij zgjatë

C2

Është i mirë dhe është përmbi gjithçka

G

Pëjetë dashuria e Tij zgjatë

D           C2

Lavd’ro, lavd’ro

G

Dorë e fortë dhe krah të shtrirë

Përjetë dashuria e Tij zgjatë

C

Për çdo jetë që është rilindur në të

G

Përjetë dashuria e Tij zgjatë

D            C2

Lavd’ro, lavd’ro   (2X)

G

Përjetë Perëndi besnik është

G/E

Përjetë Perëndi i fortë

D                                            C

Përjetë Ai është me ne, përjetë

G

Nga agimi në perëndim

Përjetë dashuria e Tij zgjatë

C

Me hirin e Tij ne do t’vazhdojmë

G

Pëjetë dashuria e Tij zgjatë

D              C2

Lavd’ro, lavd’ro  (2X)

Autor:Chris Tomlin