I madhi yt o Izrael

 

Am
Se Zoti Do Të Bëjë Zën’e Tij Të Buçasë
                                                             E
Dhe Ti Do T’kesh Një Këngë Nëpër Natë
 
Eja Tek Mali I Zotit, Shih Lavdinë
                      Am
Dhe Madhështinë

 

Refreni

 
Është I Madhi Yt O Izrael
                               E
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                Am     A#m
Është I Madhi Yt O Izrael

 

 

Zoti Do Të Bëjë Që Bukuria E Lavdisë
                                                       F
Të Duket Dhe Shkretëtira Të Lulezojë
 
Thuaji Atij Që N’zemër Ka Veç Frikë
                                               A#m
Forcohu Dhe Dëgjo Zërin E Tij
 

 

Refreni

Është I Madhi Yt O Izrael
                              F
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                      A#m     Bm
Është I Madhi Yt O Izrael
 

 

Sytë Që Nuk  Shikojnë Do Të Hapen Të Shikojnë,
                                                      F#
Veshët Që S’dëgjojnë Do T’dëgjojnë
 
Te Calet Do T’kërcejnë Do T’hidhen
 
Porsi Drerë
                                             Bm
Gjuha E T’pagojit Do T’këndojë

 


Refreni

 Është I Madhi Yt O Izrael
                             F#
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                       Bm    
Është I Madhi Yt O Izrael

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s