Gozhdet ne Duart

G
Gozhdët në duart
Em
Gozhdët në këmbë
C                               D
M`tregojnë se sa më doje
G                          Em
Gjëmbat në ballë m`tregojnë se sa
C                               D
Turp ti ke marrë t`më doje

 

Refreni

G            Em
Dhe kur qiejt të kalojnë
G                  Em
Gjithë vurratat do m`kujtojnë
G                     C
Dhe përherë ato do m`thonë
D
Se sa shumë me doje

Ndaj une dua t`them….

 

G                             Em
Dashuria përherë, zemra ime përherë,
C                             D
Jeta ime përherë të takojnë  (2x)

Autor:Gene Pietrini CCLI – 2490768

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s