FALEMINDERIT ZOT/ Perendi plot Madheshti

Em

PERENDI PLOT MADHESHTI

                    B7                             C    D

KRIJOVE TI HAPSIREN PA FU–UND

Em                                                 Am

DHE ZAMBAKUN PLOT ME VESE

                        D#dim                            C      B7

E SHPIRTIN TIM QE DRITE KERKO—ON

 

                   Em                      D                           G          C

FALEMINDE – FALEMINDE – FALEMINDERIT ZOT

                     Am  B7            C     D      (Heren e 2 Em)

FALEM’NDE—-ERIT O ZO–OT

 

Em

JEZUS TE FALENDEROJ

                                    B7                                C   D

QE NE RRUGEN E GJATE PLOT MUNDI–IM

Em                                 Am

MUA ME KERKOJE TI

                          D#dim                  C  B7

TE FSHEHUR NE MEKATIN TI–IM

 

                   Em                      D                           G          C

FALEMINDE – FALEMINDE – FALEMINDERIT ZOT

                     Am  B7            C     D      (Heren e 2 Em)

FALEM’NDE—-ERIT O ZO–OT

 

Em

E NE FUND ME GJETE TI

                         B7                       C  D

ME ZGJATE DOREN E GJAKOSUR

Em                                                   Am

DOREN TIME FORT SHTRENGOVE

                     D#dim                     C     B7

DHE ATO KURRE ME S’U NDA–ANE

 

                   Em                      D                           G          C

FALEMINDE – FALEMINDE – FALEMINDERIT ZOT

                     Am  B7            C     D      (Heren e 2 Em)

FALEM’NDE—-ERIT O ZO–OT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s