I SHENJTË I SHENJTË

 

D    C                                    D
I SHENJTË, I SHENJTË, I SHENJTË,  JE TI
C                             D
ZOTI MADHËSHTOR
C                                                    D
QIELLI DHE TOKA ËSHTË MBUSHUR
            C                      D
ME LAVDINË TËNDE

 

REFRENI

       D                C     D
HOSANA, HOSANA
D      C         D
NE LARTËSI

I madhi yt o Izrael

 

Am
Se Zoti Do Të Bëjë Zën’e Tij Të Buçasë
                                                             E
Dhe Ti Do T’kesh Një Këngë Nëpër Natë
 
Eja Tek Mali I Zotit, Shih Lavdinë
                      Am
Dhe Madhështinë

 

Refreni

 
Është I Madhi Yt O Izrael
                               E
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                Am     A#m
Është I Madhi Yt O Izrael

 

 

Zoti Do Të Bëjë Që Bukuria E Lavdisë
                                                       F
Të Duket Dhe Shkretëtira Të Lulezojë
 
Thuaji Atij Që N’zemër Ka Veç Frikë
                                               A#m
Forcohu Dhe Dëgjo Zërin E Tij
 

 

Refreni

Është I Madhi Yt O Izrael
                              F
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                      A#m     Bm
Është I Madhi Yt O Izrael
 

 

Sytë Që Nuk  Shikojnë Do Të Hapen Të Shikojnë,
                                                      F#
Veshët Që S’dëgjojnë Do T’dëgjojnë
 
Te Calet Do T’kërcejnë Do T’hidhen
 
Porsi Drerë
                                             Bm
Gjuha E T’pagojit Do T’këndojë

 


Refreni

 Është I Madhi Yt O Izrael
                             F#
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                       Bm    
Është I Madhi Yt O Izrael

I LIRË JAM PËR TË LAVDËRUAR/ All things are possible

E2
Kjo këngë që këndoj

Kjo këngë që unë kam

Kjo këngë për të cilën lind
                     B
Është këngë lirie
                                        A      C#m      F#       E
Dhe i lirë jam të lavdëroj

 

 

E2
Në errësirë do  këndoj

Në stuhi do  kërcej

Ngazëllehem unë në ty
                         B
Është këngë lirie
                                      A
Dhe i lirë jam të lavdëroj

B                   A
Fryma jote më sjell në liri
B                  C#m     A        E2
Fjalë e jëtës më ka bërë të ri

 

 

REFRENI

                          B                   C#m     
Jezus më dashuri më mban
                               A       B         E2
Që k’të garë me gëzim të përfundoj
B
K’të këngë që në zemër kam
           C#m    A2       Bsus
Bekon emrin tënd të shenjtë

 

 

E2                 B                        C#m     
Jezus kërcejmë para fronit tënd
                        A2            B        E2
Dhe ne duart i ngremë  t’adhurojmë
B
K’të këngë që në zemër kam
           C#m    A2     Bsus           B        E2      
Bekon emrin tënd të she  ———njtë

 

Darlene Zschech

 

 

 

 

I këndoj dashurisë tënde / I could sing of your love forever

D
Lart pëmbi malet dhe mbi det
Em7
Rrjedh lumi yt me dashuri
G                                        Asus
Dhe zemrën time do të hap
D
Të më çlirojë Shëruesi

 

 

Për të vërtetën unë gëzoj
Em7
Dhe duart unë çdo ditë i ngre
G
Se unë përherë këndoj
Asus
Për dashurinë që zbriti
 

                  D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                          Asus
I këndoj dashurisë tënde
D                           Em7
I këndoj dashurisë tënde
G                           Asus
I këndoj dashurisë tënde

Autor Martin Smith, Delirious? CCLI # – 1043199

HYR NEPER PORTAT

 

 

Am                                Dm              Am
Hyr nëpër portat e tij me lavd’rim
Em       Am
Hyr në oborret me falenderim (2x)

 

Ref

Am                            G                       Am

Gëzohu dhe ngazëllohu në Shpëtimtarin
Am                            G                       Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në Atin e dritës
Am                            G                              Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në shpëtimin tonë
Am                            G                                 Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në të lashtin e ditëvë

 

 

Hosana ( Levdimi Ngrihet)

       G2                                             C2                      G2
Lëvdimi ngrihet, sytë i kthejmë tek Ti i kthejmë tek Ti
                                                               C2                       G2
Shpresa zgjohet, zemrat kanë mall për Ty ne rrojmë për Ty

 

                       D4                         C2                  G2

Se kur të shohim   ne gjejmë forcë për çdo ditë

                   D4                     C2                       G2                    D
Në praninë tënde frika jonë largohet tej, largohet tej

 

 REFRENI

      C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
          G                  D/F#                                       Em7       C
Perëndi që sjell shpëtim,        i denjë për gjithë lëvdimin
     C/G          G          Em7        C
Hosan     –    na!   Hosan    –    na!
            G                  D
Eja vepro në mesin tonë
             Em7          C
Mirë se vjen, Zot Jezus

  

G2                                                        C2                      G2
Dëgjo dëshirën e zemrës që kthehet tek Ti          kthehet tek Ti
                                                           C2                                           G2
N’mbret’rin tënde, jetët janë përtërirë                   Ti na përtërin

Autore:  PAUL BALOCHE and BRENTON BROWN.  CCLI # 298842

HOSANA NE LARTESI

G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI
G                       D                Em
HOSANA, HOSANA, HOSANA
       C           D
NE LARTESI

 

REFRENI

C           D                G
ZOTIN E LAVDEROJME
C                     D                      G
ME GJITHE ZEMER KENDOJM
C                  Em         D Em
I BEKUAR QOFSH O ZOT
      C                D           G
HOSANA NE LARTESI
 

 

G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER
G            D           Em
LAVDI, LAVDI, LAVDI MBRETIT
C                   D
MBI MBRETER

Hapna sytë tanë Zot

D                A      G  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D  Bm
Të shohim Jezusin
G Em  A7
Duam ta prekim
G D
T’i themi të duam

 

 

D                 A G  A7
Veshët tanë hapi
G   D   Bm
Të mund të dëgjojmë
G     Em  A7
Hapna sytë tanë Zot
G D
Të shohim Jezusin     (2x)

Hapi sytë e zemrës sime /Open the eyes of my heart Lord

E5
Hapmi ti Zot syte e zemres
B4/D#
Hapmi ti Zot syte e zemres
A2/C#      A2
Dua të t’shoh Ty
E          E4sus

Dua të t’shoh Ty  (2x)

REFRENI

B                        C#m
Të shoh Ty Zot, të ngritur lart
A2                                                 B4
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
B                                                 C#m
Derdh forcën dhe dashurinë                                     F#m7 (11)                       B4

Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë

E5
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
B4/D#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A2/C#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
E               E4sus
Dua të t’shoh Ty

Integrity, Paul Baloche