Dëgjo o Izrael

Dm
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!
Dm
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!

 

 

F                     C/E
Dhe do të duash Zotin tënd
Dm                      F  C/E
Nga shpirti yt nga zemra jote
F                       C/E
Dhe lavdëroje Mbretin tënd
Dm                   A
Gjej kënaqësi në Të  (2X)

 

 

Dm                              C   Dm
I vetmi shpëtimtar është
C  Dm
Nuk ka shpengues tjetër
C          Dm
Japim gjithçka, t’lav’drojmë Ty
Bb                     Gm                 A
Dhe zërat tanë i ngrejmë të shpallim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s