Dashuri pa Kufi/ Autor: Dition Dibra

Em                                      B

Dashuria e Perendise asnjehere nuk ka kufi

Em

Eshte e derdhur tek cdo njeri

B

Kjo e madhe dashuri dhene perme Birit te Tij

Em   E7

Per te na cuar ne ne liri

Am                                         Em

Vetem zemren po te hap dashuri e Tij do t’vij

B                                                    Em  E

Dhe vete jeta ime do t’jete e Tij

Am

Doren une t’i zgjat Atij

Em

Ai ma merr me dhembshuri

B                                       Em   E7

Dashuria e Tij nuk ka kufi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s