Ai eshte Zot dhe kudo mbreteron

 

D                               G                    D
Ai është Zot dhe kudo mbretëron
A                D
Ai është Zot
D                                G           D
Në mes të errësirës Ai dritën krijoi
A                D
Ai është Zot
D                                           G                    D
Kush është si Ai që me ditë s’matet dot
A                D
Ai është Zot
D                                                        G              D
Ai zbret me gjithë forcë kur thërrasim o Zot
A                D
Ai është Zot

D                 G          D   A
Trego forcën o Zoti ynë  (2X)
D
O Zot
 

 

 
D                                                G            D
Plot shpresë fjala jote për kombin tonë
A         D
Ti je Zot
D                               G                        D
Fuqia e Zotit shpëtim është për ne
A         D
Ti je Zot
D                                               G                 D
Jo s’duam pasuri por në kryq ne shikojmë
A         D
Ti je Zot
D                                         G                     D
Për trashëgimi ne të humburit kërkojmë
A         D
Ti je Zot

D              G         D    A
Sille forcën o Zoti ynë  (2X)
D
O Zot
 

 

 

 

Kevin Proch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s