Dhe Degjova/ Adhurimi Madheshtia

Am                                         E                                           Am
Dhe degjova gjithe Krijesat u bashkuan ne nje ze
E                                     Am
Dhe kenduan lavderuan qengjin e flijuare

Ref
E – Am           Dm               Am       E
Adhurimi madheshtia,      nderi i takon atij
Am                   E- Am                      E                               Am
Qe ne fron rri mbreteron, ne te djathte te Perendise

E                                         Am
Kater qeniet engjellore u pergjigjen “Amen”
E                                                   Am
Keshilltaret u pergjunjen adhuruan duke thene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s