ESHTE GJAKU YT / It Is Your blood

A C#m F#m
Eshte gjaku yt qe me pastron
D E
Eshte gjaku yt qe me jep jete
D E
Eshte gjaku yt qe me çliron
A C#m F#m
Me t’perjetshmen sakrifice
D Dm
Me pastron, me te bardhe
A C#m F#m
Se bora , se debora
m D E A E
O Jezus e çmuara sakrifice

Author:Michael Christ, CCLI 59287

Emri Jezus

 

             C                                  Am
Emri Jezus eshte permbi çdo gje
F                     G
Permbi çdo pushtet fuqi
C
Dhe  principate (2X)

 
F                       G          Em                     Am
Sepse s’ka asnje emer permbi qiej dhe toke
F                      G           Em               Am
Sepse s’ka asnje emer qe ti te sherohesh
F                      G           Em               Am
sepse s’ka asnje emer qe ti te shpetohesh
F                    Bm7(5b)       G
Sepse s’ka asnje tjeter si ty

 
C                                     F         G
Ne do te mgreme duart te t’lartesojme
C                                   F          G
Me gjithe zemer do te kendojme
C                     F                               G
Do te japim lavdi ne perjetesi
C                                 F        G
Me kengen time do zgjoj agimin
C                           F      G
Do t’thur lavde shume te lartit
C                       F                  G
Se ti je shkembi i shpetimit tim

 

Emanuel / Hillsong

Intro   C#m B/D# E    B/D#       C#m B/D# E

 

E       B/D#   C#m

I shenjte i Shenjte

B    A

Une te perulem ty

C#m      B     E

Zot dhe mbreti im

B/D#    C#m

Haleluja

B  A

Erdhe ti tek ne

C#m        B

Cdo gje e bere te re

 

 

F#m      B

Emanuel

E/G#   A

Jezus Krisht

B    F#m

Ti vetem nuk me le

B   E/G#  A

Bariu im mbi mua ti shikon

B   C#m

Emanuel

 

 

Sa i madh je

Yjet ne qiell i njeh

Ne naten me te thelle

Ende me do

Emrin tim therret

Dhe une ty te ndjek

 

C#m     B

I shenjti I shenjti

A      B/D#

I plotfuqishem

C#m       B   A   B/D#

Ska asnje si ti

 

Author: Reuben Morgan,  CCLI # 4433417

 

http://www.youtube.com/watch?v=2T-FSkUHwuc

Emanuel

A       D       E          C#m  F#m

Emanuel, Emanuel

            Bm              E –    A

Emrin e ka Emanuel

 

           D            E               C#m   F#m

Perendia eshte bashke me ne

            Bm               E –   A

Emrin e ka Emanuel

http://www.youtube.com/watch?v=OMvlkjWctzA
Writer/Composer : Bob McGee CCLI 12949

EJA LE TË FESTOJMË

G                               Em                        Am        

Eja le të festojmë  dhuratën e tij të festojmë

C                        Am7      C                 D

Birin e tij që na deshi  dhe na dha jetë

 

 

 G                               Em                        Am        

Lavdi për ty o mbret  ti na jep gëzim që kush s’na jep

C                              Am7      C                             G

Ofrimin tone ty të japim dhe kjo është festa jonë

 

 

G         C                   Am7              C                      Em

Eja le të festojmë, të festojmë  festojmë e t’i këndojmë

C                        D                               G

Festojmë e t’i këndojmë  mbretit tone (2x)

 

E dua pranine tende / I love your presence

 

G  D C                          Em   D C

Ne lavdine….     e Pranise tende

G  D C             Em  D C

Clodhje gjen.…  Shpirti im

G  D C               Em  D C

Ne thellsine….   e dashurise

G  D C                   Em  D C

Paqe gjej….       Dhe me mbush

Ref

G         D     Am               C

E dua,  dua une pranine tende

G         D     Am               C

E dua, dua une pranine tende

G           D   Am        C     G

Te dua, dua Te dua Jezus

D     Am               C

E dua, dua une pranine tende

Authors: Darren Clarke & Jessie Lane,  CCLI 2678085

http://www.youtube.com/watch?v=prbw1s5gVX8

Duart Pastrona/Give us Clea Hands

 • G                                     D/F#
    Zem’rat dorëzojmë, biem në gjunjë
  C                                              G     D
    O Shpirt i Shenjtë na përul
  G                                     D/F#
    Sytë i largojmë nga çdo ligësi
  C
    O Zot i flakim tej idhujt 

   

  Ura:

                          G                                 D/F#
  Duart pastrona, zemrat shenjtëro
                  Em7                       Dsus                 C
  Shpirtin tonë t’mos e ngrejmë tek një tjetër
                         G                                 D/F#
  Duart pastrona, zemrët shenjtëro
                  Em7                       Dsus                 C
  Shpirtin tonë t’mos e ngrejmë tek një tjetër

   

   

  Ref:
   
                         G                                     D
  O Zot le të jetë ky një brez që kërkon
                  Em7                 D          C
  Fytyrën tënde Perëndi i Jakobit
                         G                                     D
  O Zot le të jetë ky një brez që kërkon
                  Em7                 D          C
  Fytyrën tënde Perëndi i Jakobit

   

   

  Author: Charlie Hall, CCLI # 5916809

   

  http://www.youtube.com/watch?v=Smg2PbX_lEA

Duart I Shtrij / I lift my Hands

     E                                        F#m
Duart i shtrij, drejt mbretit tonë
    E/G#                 A
E adhuroj, për Ty këndoj
         E                                  F#m        B            E
Je Mbret mbi Mbret që zemrën ma pastron

 

 
Ref

                       B                                            A      E
Tjetër Zoti si shërbej, asnjë thesari tjetër
                        B
Je dëshirë e zemrës sonë
                                    A           E
Hapësirë e shpirtit të pamasë
                E          A             F#m            B                   E    A E
Dhe nën emrin Tënd të shenjtë o Zot sakrifikoj

 

Author: Andre Pelser, CCLI 3330384

Drita e Botës/Here I am to Worship

 

D          Asus                 Em
Drita e botës në errësirë Ti zbrite
D           Asus               Dsus/G
Mi hape sytë që t’shikoj
D             Asus              Em
Cfarë bukurie, zemra ime të do Jezus
D                    Asus                     Dsus/G
Me shpresë për një jetë bashkë me Ty

Refreni
D                                    A/C#
Ja ku jam, t’adhuroj Ty, ja ku jam, përulëm
D/F#          G
Ja ku jam, them Ti je Zoti im,
D                                 A/C#
Je plotësisht i bukur, plotësisht i denjë
D/F#         G
Plotësisht i mrekullueshëm

D                  Asus                 Em
Mbreti i përjetëshëm mbi gjithshka i lart’suar je
D             Asus           Dsus/G
Në qiell i lavdishëm je Ti
D                   Asus        Em
Erdhe i përulur tek bota që e krijove
D                    Asus              Dsus/G
Për hir të dashurisë le gjithshka
 

 

A/C#      D/F#   G
Kurrë s’do t’kupoj sa të kushtoj
A/C#  D/F#  G
Që more fajin tim në kryq

 

Author: Tim Hughes, CCLI # 4042279

Do te japim Lavdi

 

C                           Em   Am
Do te japim lavdi dhe nder
                    F
Do ngreme duart
              Dm
Te lartesojme ty
              F       
Te lartesojme emrin
G            C   
Tend te shenjte

 

 

Refreni

 

      G     C               Em               
Se ti je i madh i fuqishem
      Am
Je i madh
                                F        Dm
S’ka asnje tjeter si ti——i
        F        G          C
S’ka asnje tjeter si ti