Zerin Ngre

Capo 4

Intro:  Em  C   G   D

Em                                   C                                   G         D

Sa fort kjo zemër rreh,  kur emrin tënd thërret Jezus

Em                                       C                           G            D

Dhe fryma brenda meje, me mall të kërkon vec ty

Em                                         C

Cdo ditë edhe më shumë,  si zjarr digjesh tek une

G                 D                             Em        C   G   D

Si ajër, uje ti je,  Gjithcka për mua je,                                 (2x)

Ref

D                G    D                Em                 C

DHe zërin ngre, ty të kërkoj, ty të kërkoj

G   D                Em                C

Dhe zërin ngre, të adhuroj, të adhuroj.                       (2x)

Em            c

Zot Jezus dëshiroj

G                                      D                    Em

Fytyrën tënde te shoh vec këtë kërkoj

C                        G

Të sodis  lavdine, Shkëlqimin tënd të shoh

D

Dhe ty të adhuroj

D                G    D                Em                 C

Dhe zërin ngre, ty të kërkoj, ty të kërkoj

G   D                Em                C

Dhe zërin ngre, të adhuroj , të adhuroj.                       (2x)

Aurel Duro